Szállítási és fizetési feltételek

Megrendelésedet akár 2-3 munkanapon belül megkaphatod. Cégünk a GLS futárszolgálattal áll szerződésben.

A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra. A kiszállítás munkaidőben 8 és 17 óra között történik.

A GLS futárszolgálat elérhetőségei:

https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg

A házhoz szállítási díja:

  • 1.450,- Ft előre utalás esetén (30 000,- Ft vásárlás felett ingyenes)
  • 1.840,- Ft utánvét esetén

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjál meg, ahol biztosan megtalál Téged vagy a megbízottadat a futár 8.00 és 17.00 között.

Amennyiben megbízottad várja a csomagot, gondoskodjál arról, hogy a megbízottad rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg utánvétes fizetés esetén.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatban (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Bármilyen problémába merül fel a szállítás kapcsán, kérjük hívd munkatársunkat a +36 20 9128 018 telefonszámon, vagy írjál nekünk az info@2mom.hu e-mail címre.

Egyszerű fizetés utánvéttel vagy banki átutalással

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Fizetés előre utalással

Rendelésedet előre átutalással is kiegyenlítheted. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor további költségek nincsenek. Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesd fel a rendelés azonosítóját.

Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, ezért arra kérünk, hogy csak az értesítésünket követően indítsd el az utalást.