Márkáink

A LITTLE LOVELY COMPANY – Trendi és minőségi kiegészítők

Két holland anyuka évekkel ezelőtt megálmodott márkája, mára több mint 3200 üzletben kapható a világon. Az A Little Lovely kollekciói a hétköznapokat egy kicsivel szebbé teszik, egy csipetnyi boldogságot visznek minden gyerekszobába. Óriási választék a trendi és minőségi kiegészítőkből.

FLOW AMSTERDAM – Minőség és megbízhatóság a babaszobákban

A Flow Amsterdam mögött egy egész lelkes és kreatív csapat áll, hogy a babának minőségi és stílusos termékek közül tudj választani. Éjjeli fényei puha, biztonságos szilikonból készülnek, akár ágyba is vihetők. Füstérzékelők választéka pedig egyedülálló!

FUNKYBOX – Praktikus és dekoratív

Amikor a Kismama egy kis színt szeretne vinni a gyerekápolásba, a Funkybox praktikus és stílusos dobozai jelentik a legcukibb megoldást. Gyönyörű színek, minták, kiváló minőségű alapanyag. 

MIE TOE – Trendi karkötők kislányoknak

Divatos karkötők kislányoknak. A különböző színű üveggyöngyök, ezüstözött charmokkal (apró medál) díszítve. Mert minden kislányban ott van már a NŐ!

PROUD MAMA – Nyaklánc a büszke kismamáknak

A gyönyörű Proud Mama nyaklánc még szebbé teszi a kismamát a várandóság időszakában. A benne lévő különleges kis csengettyű segít kapcsolatba kerülni a babával már az 5. hónaptól kezdve. A ProudMama láncai egy életre szólnak! A terhesség után is az egyik legszexibb kiegészítő marad, csupa szép emlékkel.

Swaddle Clipp – Csatolás, klikk, séta…

Ilyen egyszerű, hogy rögzíthesd a babakocsihoz vagy a babahordozóhoz a textil pelust, a kendőt vagy bármi olyan textíliát amellyel a kisbabádat akarod védeni. A SwaddleClipp szinte minden babakocsi és babahordozó márkával kompatibilis és bármilyen időjárásban használható.

TINY HUMANS – Tiszta és természetes babakozmetikumok

A Tiny Humans a babaápolási termékek szakértője. Természetes alapanyagokból, bőrgyógyászatilag tesztelt babakozmetikumok, ami a legérzékenyebb baba bőrét is tökéletesen ápolják. A termékek nem tartalmaznak parabéneket és minden káros anyagtól mentesek.

THINK KING – Az elegáns segítség

A Thing King babakocsi akasztói megszabadítanak a csomagok, szatyrok cipekedésétől! A szuper univerzális italtartója, nem csak ital tarolásra alkalmas, tökéletes snack, kulcs, apró játékok, mobiltelefon, pénztárca tárolására is. Bármelyik típusú babakocsi tolókarjára rögzíthető.

ZAZU – Az alvás szakértője

A Zazu termékek a szülök egyik legnagyobb segítsége altatásában, az éjszakai pihenésben, a síros babák megnyugtatásában.  Éjjeli fényei, a nyugtató, sírásérzékelő, vagy zenélő plüssei vigasztalóan hatnak a kisgyermekre. A Zazu termékei az elmúlt 5 évben a világon számos díjat, elismerést kaptak!

WAYTOPLAY – Rugalmas autópálya 

A holland tervezésű rugalmas autópálya, német minőségben, a végtelen játék lehetősége. Bárhol összeállítható, bármilyen felületen, beltéren és kültéren egyaránt. Játszva fejleszti az alapvető készségeket, a kreativitást, találékonyságot és problémamegoldást!