Skip to main content

Babanyugtató praktikák, és eszközök a modern nők világából sírós, nyugtalan kisdedekhez

Az újszülöttek számára szokatlan, és ingerekkel teli a világunk.

Az anya közelsége megnyugtató számukra: bőre, haja tapintása, hangja elcsendesíti a csecsemőket. A melegség, és szívének ritmusos zúgása a magzati korra emlékeztetni őket. A kisbabák alvása szakaszosabb, és felszínesebb, mint a felnőtteké. A hasfájás, a fogzás fájdalmai, a mozgásfejlődés és a szeparációs szorongás miatt egyébként is gyakrabban ébrednek a kisdedek, így a fáradt, alváshiánnyal küzdő anyák számára valóban “életmentőnek” lehetnek a modern technika vívmányai, melyek aranyos kis plüssök formájában kaphatóak nálunk:

A Zazu babanyugtató termékei éjjeli fénnyel, és 7 különböző dallammal csendesítik le a megébredt apróságot. Pingvin, mackó és egyéb barátságos, ölelni való állatok formájában, melyek üde színfoltot jelentenek bármely gyermekszobában.

A Flow Amsterdam relaxációt segítő termékei szívdobogáshanggal, fehérzajjal, 2 megnyugtató dallammal automatikusan reagálnak, ha kisbaba sírást észlelnek. Hangerejük szabályozható, a polip, nyuszi, bálna, róka is igazán ölelnivaló kiskedvenc. A polip zenetára bluetooth-on keresztül bővíthető, ritmikus, zenével harmonizáló villogásával megnyugtatja a babát, és puhasága ölelésre késztet. Természetesen az elektronikus részek eltávolítását követően az összes játék mosható.

Ezek a játékok magas minőségüknek és tartós kivitelezésüknek köszönhetően a csecsemőkort követően is gyermekünk barátai, és kedvenc alvótársai maradhatnak.

http://2mom.hu/termekkategoria/nyugtato-pluss/